Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Vervangen dak- en balkonbedekking in Leiden

Niels Termeulen heeft bij ons de dakbedekking en bedekking van ons dakterras vervangen. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Niels is vakdeskundig, werkt netjes en vlot. De prijs is heel redelijk. Ten opzichte van de offerte bleek het lood niet te hoeven vervangen en dit is achteraf op initatief van Niels in vermindering gebracht. Ons dak gaat voorlopig wel weer even mee, maar mocht u overwegen uw dak te laten vervangen, raden we hem zeker aan!

Familie Lancel

Verwijderen hekwerk balkons in Leiden

De werkzaamheden die door Niels Termeulen werden uitgevoerd behelsde het verwijderen van de oude hekwerken van de beide balkons. De vrijgekomen dakbedekking van de oude voetsteunen werden opnieuw voorzien van dakbedekking om het geheel weer waterdicht te maken.

De werkzaamheden werden tot tevredenheid uitgevoerd en binnen de afgesproken tijd.
Niels is een harde werker en komt zeer betrouwbaar over. Ik kan hem dan ook aanraden voor alle dakreparaties. In het verleden heeft hij ook de beide balkons voorzien van nieuwe dakbedekking hetgeen toen ook tot volle tevredenheid is gebeurd.

Rob Bleekerwijderen

Zakgoten over de gehele woning in Reeuwijk

Wij zijn erg blij met het werk van Niels (N.A.T dakonderhoudt). Voor ons verving hij al onze zakgoten voor sprankelend nieuw. Dat voelt goed zo aan het eind van de zomer.

Afspraken maken was erg persoonlijk en prettig met NAT. Ondanks het wispelturige gedrag van het weer wist ik precies waar we aan toe waren. Overdag kon ik gewoon naar mijn werk en werd de sleutel netjes afgeleverd.

Ook over meerwerk werden vooraf heldere afspraken gemaakt en kwamen we niet voor grote verrassingen te staan. Ondanks dat er veel waterschade was onder de goten en hier veel moest worden vervangen (iets dat we al wisten tot op een grote hoogte) liep de prijs niet uit de hand. Ook liepen de werkzaamheden niet uit, dankzij het harde doorwerken in de brandende zon.

Zelf moet ik mij wel aan Niels verexcuseren. Onze betaling liep niet in een keer goed door een fout van onze zijde. Hierover bleef Niels rustig en helder communiceren. Bedankt daarvoor Niels!

Ik raad NAT dus enorm aan. Goed werk met een prettig bedrijf.